Stvara čuda!

Prvi oblik koji sam probala još u dečijim danima su naravno Pantenol oriblete. To je jedina stvar, koja jednostavno mora pomoći. Deluje direktno na bol, promuklost, i bilo kakvu iritaciju grla, a opet je maksimalno nezna prema osetljivom grlu.

Pantenol krem i mast, mi se najbolje pokazuje naravno za regeneraciju koze. Pantenol krem koristim za zanoktice i kozu lica nakon izlaganja suncu.
Dok mast preferiram za suvlje delove koze, koji to više i nisu zahvaljujući pantenolu. Kao i nakon depilacije, da ne bi došlo do iritacija.

I za kraj, njegovo veličanstvo, Pantenol rastvor.
Nakon razlicitih tretmana kose, uspešno neuspešnih 😔, došla sam do toga da mi je jedini spas da se ošišam i ispočetka negujem i pazim svoju kosu. Teška srca, to sam i učinila, sa jednim malom dodatkom.
Pantenol rastvor, 2/3 bočice dodala sam u šampon za kosu, preostalu jednu trećinu sam sipala u bočicu sa raspršivačem i nakon svakog pranja rastvor sam direktno utrljavala u koren kose.
Dakle, ništa komplikovano, najnormalnije se opere kosa i pre sušenja se izmasira teme pantenolom.
Kao rezultat dobila sam zdravu i sjajnu kosu, jaku dlaku, krajeve koji ne pucaju tek tako, i naravno brze sam došla do željene dužine.

Kod mene je prisutan stalno, u svakom obliku, i više sam nego zadovoljna.

Tako jednostavno, do savršenstva!

Anonimni autor