Radim s 7 prstiju, tudjih 10

Dozvolite da pojasnim, zavrsila sam sredju skolu i umesto fakulteta, odlucila sam se za posao-Pravljenje noktiju. Sve je izgledalo tako bezazleno i naivno dok nisam pocela istrazivati razne tehnike, oblike noktiju, kako se cetkice ponasaju s razlicitim teksturama…sve, samo kako da zastitim sebe, nisam. Radim pola godine, a s alergetskom reakcijom se ne mogu oprostiti vec 4 meseca. Razne zastite, obloge i 3 para rukavica su bile moja rutina pre dolaska klijenta. Potom sam presla i na anti-alegetske gelove, iako su prethodni bili kvalitetni i novi.
U pitanju su duboki “rovovi”, zargonski receno suva koza kao na petama.
Uzevsi u obzir da mi je cirkulacija u rukama inace slaba, decko mi cesto saljivo dobaci da sam prava zmija-hladna sam i ljustim se.
Promenila sam par, mozda nepar(ne garantujem tacan broj), krema do pantenola. Situacija je trenutno stagnirala sto mi daje vetar u ledja da nastvim ambiciozno s usavrsavanjem svog rada.
Poziv na pantelon pricu su mi mnogi prijatelji poslali, tako da vam ja sad saljem pricu o pantenolu zbog kojeg ponovo radim s 10 prstiju, a ne 7.

Anonimni autor