Pantenol za sve

Moja priča počinje otprilike sa mojih 17 godina kada sam zbog problema sa licem, koje mi je pritom napravila devojka koja me je jednom prilikom šminkala, počela da koristim pantenol. Otisla sam na zakazan termin, prvi put kod te devojke, ona je jako dugo već šminkala za razne prilike i bila je da tako kažem na dobrom glasu u gradu. Medjutim da li zbog nehigijene, ili možda zbog mog osetljivog lica, vrste šmnike, ko zna cega… Moje lice je dva dana posle tog šminkanja jaaako loše reagovalo. Do tada negovano i uglavnom čisto, sem u periodu pms-a (kao i svakoj devojci), za tri dana postalo je puuno akni i crvenila. Lice je po mom mišljenju nešto što je jako bitno, kada gledam žensku lepotu nešto što najviše posmatram i analiziram jeste lice. Po svemu što sam do sada rekla pretpostavljam da ste skontali da sam u tom periodu kada mi se to desilo, maltene pala u depresiju.
Moja porodica bila je tu za mene i nema šta nisam pokušala, od raznih tretmana, do umivanja sa raznim rastvorima, medjutim ništa nije dovodilo do toga da mi lice izgleda kao ranije.
Guglala sam po internetu i tražila rešenje, naišla sam na savet jedne devojke da probam sa galenika pantenolom.
Ne znam ko je, ali hvala joj.
Od tada koristim pantenol, lice mi se iščistilo za otprilike dve nedelje, bilo je i čistije i negovanije nego ranije i ja sam bila najsreeeeećnija.
Koristim pantenol i dan danas i moja rutina negovanja lica ne može da prodje bez njega.
:))))

Anonimni autor