Pantenol u najtezim trenucima

Secam se, bilo je to pre dve godine. Teska saobracajna nesreca. Momenat kada shvatite koliko zivot u stvari zna da bude surov. Shvatite da onda kada nemate ni mrvicu snage, morate najvise da se borite. U takvim trenucima, nazalost, najbolje se pokaze ko su pravi prijatelji i koje spreman da bude uz vas onda kada vam je najteze. Naucimo da na ovom svetu, nema vece ljubavi od roditeljske i najvecih prijatelja od roditelja.
Kako je duzi boravak u bolnici izazvao pojavu fleka u predelu grudi i stomaka, opadanje kose zbog stresa i ponovno vracanje akni, morala sam da razmisljam da upotrebim proizvod koji pre svega ne sadrzi stetne sastojke, a koji je takodje efikasan. S obzirom da pantenol u nasoj porodici ima siroku primenu vec dugi niz godina, resila sam da pokusam sa njim. Znala sam da ne moze da napravi nikakvu stetu, vec samo da pomogne. Zbog pojacanog opadanja kose, pantenol rastvor sam mesala sa samponom za kosu. Posle izvesnog vremena opadanje je zaustavljeno, kosa se progustila i pocela brze da raste.
Pantenol mast je proizvod koji je 100% pomogao u uklanjanju fleka sa tela. Moze se takodje primenjivati za skoro sve promene na kozi. Posto znamo da akne u vecini slucajeva uticu na samopouzdanje, pogotovo zenskim osobama, gledamo da ih se resimo svakako. Pantenol krem je proizvod koji mi je jako pomogao u umanjenju istih. Naravno, rezultati se ne mogu postici preko noci. Sto se tice akni, potrebno je biti uporan, ali pantenol se tu jako dobro pokazao. Pre svega, svi pantenol prozvodi su jako pristupacni, sto nam je danas jako bitno. Nisu stetni, mogu ih primenjivati sve generacije.
Ovo je bio slucaj da je pantenol meni pomogao cak i u onim najtezim trenucima. Te trenutka treba da prevazidjemo svim snagama i da uzivamo u onim, mnogo lepsim, jer zivot je jedan i treba ga iskoristiti maksimalno.

Anonimni autor