Pantenol sreća

Pozdrav,
Zovem se Milica, imam 21 godinu, na drugoj sam godini studija biologije.
Smatram da za prosčnu porodicu veliku poteškoću predstavlja finansirati studije u drugom gradu. Moja situacija je možda čak i malo komplikovanija, moje studije uglavnom finansira moj otac, pa se ubrzo javilo pitanje mog eventualnog pauziranja godine. Iz tog razloga odlučila sam da u što skorijem roku nađem posao koji će podrazumevati malo vremena, ali i možda neku količinu novca koja će mi biti dovoljna da nastavim studije. Posao hostese i promoterke koji radim zahtevaju konstantno korišćenje velikih količina šminke.
Od mojih roditelja sam nasledila suvu kožu sklonu perutanju i nakon radnih sati po skidanju šminke perutanje se sve više pojačavalo praćeno crvenilom i peckanjem. Poslednje dve godine koristim pantenol posle svakog skidanja šminke, kao i svako veče pre spavanja i ne sećam se kada sam zadnji put videla perut na svom licu.
Odlučila sam da podelim svoju kratku priču sa vama, jer se sećam perioda kada sam poćela da koristim pantenol i svoje sreće kada su svrab i peckanje na licu prestali.

Anonimni autor