Galenikin Pantenol je poznat po tome da neguje, hidrira i regeneriše kožu, a događajem “Pantenol Awards 2022” je pokazao da podjednako neguje partnerstva i zajedničke vrednosti. Kompanija Galenika je dodelila nagrade saradnicima i partnerima koji doprinose uspehu Pantenol priče i pomažu da proizvodi iz Pantenol portfolija suštinski žive svoje vrednosti.

Među Pantenol laureatima našle su se brojne poznate ličnosti, agencije i prijatelji koji sarađuju sa kompanijom Galenika, pa je na prvom u nizu “Pantenol Awards” događaja dodeljeno čak 40 nagrada za doprinos uspehu brenda.

Jedna od njih je Marija Kilibarda, koja je vodila program, a zatim i podelila svoje utiske sa nama: “Posebno je važno biti deo prve večeri koja će biti jedna tradicionalna stvar na godišnjem nivou. Kada si bio negde u samom startu, bićeš ponosan na sebe kada za 10 godina vidiš da živi nešto čemu si svedočio na samom početku. To je što se tiče početaka, a što se tiče kontinuiteta, to je moj odnos prema Pantenolu i jedna prijateljska saradnja sa Galenikom. Nemam osećaj da radim, iako sam bila u ulozi domaćina večeras. Imam osećaj da sam okružena prijateljima, saradnicima i zaista istinski uživam”.

Saslušajte utiske članova Pantenol porodice na našem Youtube kanalu:

Nabavi svoju
Pantenol penu