Nedostatak samopozdanja

Društvene mreže su već odavno postale deo života svakog čoveka, a pogotovo mladih.
Često istražujemo razne stvari putem društvenih mreža, mi devojke često pretražujemo o tome, “kako sprečiti bubuljice, kako smanjiti iritaciju posle brijanja, kako učiniti svoje lice mnogo lepšim”, tim istraživanjem sam i ja došla do ove kreme, i putem komentara sam videla da je mnogi preporučuju. Mnoge devojke, se bore sa manjkom samopouzdanja, od akni, bubuljica, na mnogim delovima tela, do iritacije posle brijanja ili depilacije. Sve bi mi da na neki način uklonimo te predrasude o tome, kako da izađem pred ljude, moje lice je previše crveno i puno je bubuljuca, do čestih pitanja “kako da obučem kupaći kostim”, moje noge su užasne. Pored svih tih pitanja, moja priča je počela onog dana kada sam prvi put saznala za nju i odmah otrčala do apoteke da je kupim, onda kada sam počela da koristim ovu savršenu kremu, koja je moje lice i telo u potpunosti promenila. Pri prvom stavljanju osećala sam se jako radoznalo, jer posle mnogo korišćenja raznih krema, koje mi nisu pomogle, pomislila sam da neće ni ova. Ali sve se promenilo, već prvog dana kad je moje lice počelo da se menja, i ne samo lice, već i ostali delovi tela na koje sam je nanosila. U početku, pantenol sam počela da nanosim samo na lice, i to samo ujutru, a sad već pantenol nanosim posle svake depilacije / brijanja, i svako jutro i veče nanosim ga na lice. Malo je reći da je moje lice prelepo. Sama pomisao na to da nema akni, nema bubuljica, nema mitisera, nema suve kože, dovodi do saznanja da se moje samopouzdanje povećalo skroz. A što se tiče bikine zone, više nemam problema sa iritacijom.
Već posle prve kupovine ove kreme, postala sam zavisnik i zaljubljenik u istu, ne čekam da se moja tubica skroz potroši, da ne bih ostala ni jedan dan bez nege lica njom, već kad je na polovini, odmah idem kupiti novu, da bude spremna da opet izmami osmeh na moje lice, i da opet izazove snagu samopouzdanja kod mene.
Da mi je neko rekao pre dve godine, onda kada sam i počela da koristim ovu kremu, da jedna krema može toliko da promeni čoveka, ne bih verovala. Dok sad, devojka sam koja je puna samopouzdanja i vere u sebe, jer svako novo jutro, kada se pogledam u ogledalo i vidim da je moje lice malo je reći savršeno, čini to da još ponosnija i još punija samopouzdanja izađem pred ljude. I sve je to učinila ova savršena krema, koju bih preporučila svakoj devojci, koja živi i dalje sa manjkom samopouzdanja.
Pantenol, nikad neće prestati da bude deo mog života, jer ne vidim razlog zbog kojeg bih prestala da koristim nešto što me je u potpunosti promenilo.
Jer.. ova krema je zaista posebna, u svakom smislu te reči.

Anonimni autor