Ne ostajem ni dan bez Pantenola

Već par godina koristim Pantenol, redovno. Na mojoj polici sa kozmetikom Pantenol je uvek prisutan i ne ostajem bez njega ni dan.
Radim u DM-u i ko god da pridje da me pita za savet šta da koristi jer ima suvu kožu, kosu, šta sme da maže bebi, šta da mažu na tetovaže i druga pitanja, uvek ih odvedem prvo do pantenola, skoro uvek me poslušaju i uzmu ga i svako ko je uzeo bio je zadovoljan.
Ja znam da će biti zadovoljni jer sam i ja, i članovi moje porodice i moji prijatelji, svi kojima sam rekla da koriste Pantenol su zadovoljni i, kao i ja, ne ostaju bez njega.
U šali sam im koliko puta rekla “kunem se u Pantenol” a oni kažu “Pa, Jovana, kakav god problem da imamo ti kažeš samo da uzmemo Pantenol” i to sve jeste šala, ali priznaću ima pola istine, jer koliko puta sam lice oporavila od raznih preparata, koliko puta se vratim iz teretane sa nekom ogrebotinom ili s posla sa suvim rukama, koliko puta su mi kosa ili stopala bili suvi, uvek i za sve mi je rešenje Pantenol, zbog toga ni dan ne ostajem bez njega.
A znam da bi se svi složili sa mnom koji su, bar jednom, koristili Pantenol.
Mogu samo da se zahvalim na ovako fantastičnim proizvodima i da nastavim da delim svoja fantastična iskustva!

Autor: Jovana Nešković