Izlazak na sastanak

Moja priča je baš vezana za Pantenol mast i kako me spasila u trenucima kada sam bila jako nesigurna.
Naime, imam izrazito suvu kožu i sklonost ka alergijama. Uvek sam čitala sastojke krema i uvek bila skeptična po pitanju istih. Pantenol sam koristila iz upravo navedenih razloga, samo tri/četiri sastojka i sigurnost potpuna.
Taj dan, pred sastanak sa današnjim suprugom sam ceo dan provela ribajući stan od tetke. Ona je krečila, a kako ima samo mene, znala sam da mi nema slobodnog dana. Kad je došlo vreme za spremanje za sastanak, shvatila sam da mi je koža na rukama od raznih hemikalija za čišćenje toliko suva i ispucala da mi je bilo veoma neprijatno da izlazim na sastanak. Par minuta sam se predomišljala da li da otkažem sastanak, međutim, shvatila sam da mogu da probam da namažem neku kremu i spasim iscrpljen izgled ruku. Namazala sam Pantenol mast i nisam mogla da verujem koliko je za veoma kratko vreme “omekšao” kožu i učinio ruke predivno nežnim i glatkim. Koža je i dalje bila blago ispucala, ali zaista neprimetna.
Od tog dana moj Pantenol uvek nosim uz sebe (na letovanje, posao, izlazak napolje, naročito zimi) i ne brinem da će nešto loše krenuti po zlu.

Autor: Minić Isidora