Kompanija Galenika donirala je Ženskom centru ,,Milica’’ sredstva u iznosu od milion dinara. Cilj donacije je uspostavljanje jedinstvenog Nacionalnog centra za pružanje iskustvene i psihosocijalne podrške ženama iz cele Srbije koje su obolele od raka dojke i raka grlića materice.

U okviru velike donatorske akcije „Sve boje Pantenola za Roze oktobar“ povodom obeležavanja međunarodnog Meseca borbe protiv raka dojke, Galenika je od svakog kupljenog Pantenol proizvoda izdvojila 20 dinara za potrebe Nacionalnog centra. U centru će se pacijentkinjama i članovima njihovih porodica pružati i konsultacije od strane uglednih stručnjaka iz domena onkologije i psihologije.

,,Ispred Ženskog centra ,,Milica’’ želim da se zahvalim kompaniji Galenika na donaciji za potrebe formiranja Nacionalnog centra. Društveno odgovornim ponašanjem Galenika nam je omogućila podizanje Nacionalnog centra u Beogradu koji je pilot projekat, a u budućnosti planiramo da se ovakav tip centra implementira i u drugim gradovima Srbije’’, izjavila je Vesna Bondžić, predsednica Ženskog centra ,,Milica’’.

Nabavi svoju
Pantenol penu