Dobar glas na daleko se čuje!

Živimo u vremenu gde je fake postao trend… Truju nas lažnim obrvama, napumpanim usnama, veštačkim kosama, skupim epilacijama…Obrve Vuka Karadžića, usne majmuna,kosa iskrzana i koža spaljena od solarijuma. Svaka trenutna lepota pretvori se vremenom u karikature.Da li naše telo zaslužuje takvu torturu?
Šta je sa prirodnom lepotom, kućnom negom i sa onima koji se osećaju odbačenim zbog nedovoljno sredstava da isprate trend koji diktiraju društvene mreže?
Mogu se pohvaliti da oni koji me ne poznaju misle da imam dvadesetak godina. Imam 34. bez I jedne akne, blistavog tena, prirodnih usana, trepavica,obrva…
Nikada nisam bacala novac na skupe kreme, zdrave hrane i ostale preparate. Tajna mog mladolikog izgleda je Pantenol koji samo još ne doručkujem,a košta isto koliko i jedan prosečan doručak.
On je naš porodični saveznik od malena i mama je kriva za to. Mazala nas je od glave do pete, jer se ti ništa ne pitaš dok si dete.
Sada kada sam samostalna i odrasla osoba mogu da dokumentujem da je mama uvek u pravu. Biću i ja sutra mama, i dok je pantenola koža nikada neće biti upaljena i bolna. Neću se voditi pričom o genetici već ću trovati ljude o prirodnom izgledu, jeftinoj estetici koja će ostavljati najlepše tragove na vašoj koži.
I zato od glave do pete mažite sebe i svoje dete Pantenolom. Nikada fake kao original😉

Autor: Katarina Božinovska