Čarobni pomagači

Život nije bajka, ali poput ovih fantastičnih priča u njemu ima čarobnih pomagača koji neke njegove trenutke mogu učiniti bajkovitim.
Moji čarobni pomagači su Pantenol krema i Pantenol rastvor.
Sve je počelo ne tako davne 2016. kada smo moj momak, a sada suprug, letovali u Polihronu. Pošto smo bili neobazrivi, a on bele puti, koža na leđima mu je pocrvenela. Heroj moje putne apoteke, Pantenol krema je uskočila u pomoć i kožu učinila mekanom, hidriranom i ublažila bol.
Sledeće godine, nekoliko meseci pred svadbeno veselje, počelo je opadanje kose. Pantenol rastvor je svakodnevnim nanošenjem na teme glave sprečio opadanje i omogućio da imam frizuru koju sam oduvek želela.
Za vreme trudnoće, Pantenol oriblete su mi bile jedini spas od peckanja u grlu za vreme sezonske alergije. Jedine su neškodljive i dozvoljene trudnicama.
Od naredne 2018. godine Pantenol krema je neizostavni deo naše svakodnevice. Ona je podloga za šminku, ona je omekšivači kože na petama, laktovima, nega nakon ujeda komaraca. Pomoću nje, pregibi na koži naše bebe su mekani i negovani.
Moji čarobni pomagači iz Pantenol linije proizvoda i moja porodica nastavljamo da stvaramo uspomene.

Autor: Mirjana Dejanović